Bitcoins gratis

Gratis bitcoins

Cloud mining

Cloud mining

Bitcoin miners zijn vooral nu erg populair omdat je nu nog een groot rendement kan behalen. Het is nog de vraag wat de bitcoin miners over een paar jaar doen. Als je dit risico allemaal niet wil nemen dan kan je kiezen voor cloud mining. Hierbij investeer je eenmalig en maak je eigenlijk alleen maar rendement. Ieder jaar wordt het rendement van een bitcoin miner wel minder dus het is wel slim om gewoon op tijd in te stappen. Twijfel dus niet nog een paar maanden, maar ga direct aan de slag. Een methode om direct aan de slag te gaan is door te kiezen voor cloud mining. Maar wat zijn de voordelen van cloud mining?

Direct aan de slag om een rendement te behalen

Met cloud mining kan je direct gebruik maken van een online bitcoin miner. Deze miner wordt vaak al binnen 12 uur geïnstalleerd en dit is veel sneller dan wachten tot je pakketje binnen is en je miner aansluiten op een poule. Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk rendement gaat maken want iedere dag die je wacht is een gemiste kans. Bij cloud mining wordt je eigen bitcoin miner direct opgezet.

Geen last meer van vaste lasten zoals stroom

Voordat je ├╝berhaupt een rendement gaat maken zal je bitcoin miner eerst investeringsgeld kosten en natuurlijk stroom. Het zal dus nog een paar maanden duren voor je echt resultaat gaat zien. Met cloud mining betaal je alleen transactiekosten die direct van je winst worden afgehaald. Je maak zo al vanaf het eerste moment een rendement op je eigen bitcoin miner. Daarnaast is het contract levenslang net zo lang tot je bitcoin miner ooit geen rendement meer oplevert. Je blijft dus altijd geld verdienen iedere seconde van de dag. Dit kan je ook live volgen en je hoeft er niet eens onderhoud voor uit te voeren of ervoor te zorgen dat je bitcoin miner 24/7 blijft draaien. Probeer het gerust ook eens uit en begin met bitcoins minen in de cloud.