Bitcoins gratis

Gratis bitcoins

Extra geld verdienen met Cloud mining

Bitcoin miner

Bitcoin miners zijn steeds populairder doordat er een hoop geld mee te verdienen is. Het is één keer de investering en vervolgens kan je aan de slag blijven gaan met het binnenhalen van virtuele muntjes. Muntjes die overigens honderden euro’s per stuk waard zijn. Het enige nadeel van bitcoins minen is vaak dat er veel kennis voor nodig is. Je hebt niet alleen een bitcoin miner nodig, maar je moet ook nog eens weten hoe je het systeem zelf kan opzetten. Zodat je ook werkelijk bitcoins binnen gaat halen en geld kan verdienen met jouw investering.

Extra geld verdienen met Cloud mining

Een nieuwe manier om als bitcoin miner aan de slag te gaan is door te kiezen voor Cloud mining. Met dit systeem huur je als het ware een bitcoin miner die voor jouw op een netwerk is aangesloten. Je betaalt zo niet voor het stroom verbruik en je hoeft ook geen computer dag en nacht aan te laten staan om de bitcoins binnen te halen. Daarnaast wordt alles voor je geregeld en kan je via een speciale link zien hoeveel bitcoins je binnen hebt gehaald. Je betaalt hiervoor eenmalig een bedrag om levenslang een bitcoin miner te huren. Je betaalt enkel en alleen transactiekosten voor het overmaken van de bitcoins. Dit geld wordt gebruikt om de stroomrekening te betalen en natuurlijk de miners te onderhouden. Je hebt zo geen kennis meer nodig om aan de slag te gaan als bitcoinminer.

Al vanaf een klein bedrag instappen als bitcoin mines

Het voordeel van cloud mining is dat je geen honderden euro’s meer hoeft uit te geven aan een bitcoin miner. Als je snel geld wil verdienen dan is het namelijk belangrijk dat je veel geld investeert in een goede miner. Met een cloud mining behaal je veel sneller rendement en kan je al vanaf € 15 instappen om te graven naar bitcoins. Laat je gerust adviseren over wat jouw rendement kan zijn met Cloud mining en begin vandaag nog met geld verdienen.