Bitcoins gratis

Gratis bitcoins

Slapend rijk worden met cloud mining

Bitcoins miner

Een lucratieve manier van online geld verdienen is door te kiezen voor bitcoins minen. Als bitcoin miner kan je namelijk al snel een paar honderd euro per maand verdienen. Zonder dat je er werkelijk iets voor hoeft te doen. Maar hoe kan je dan zoveel geld verdienen zonder er iets voor te doen? Je kan dit doen door zogenaamde bitcoin miners te kopen. Dit zijn een soort super computers die online samenwerken in een poule om codes te kraken. Als een code gekraakt is dan levert dit 25 bitcoins op. Deze bitcoins worden verdeeld onder alle computers die hebben meegeholpen. Overigens worden de bitcoins wel na ratio van inbreng verdeeld. Heb je dus een hele sterke computer aangeleverd? Dan verdien je uiteraard meer dan een zwakkere computer. Het enige nadeel is dat je hiervoor bitcoin miners moet opzetten en ze 24/7 moet laten draaien. De opbrengst verschilt per machine en kan oplopen tot enkele bitcoins per jaar per computer.

Geen hoge energierekening meer met cloud mining

Een oplossing om direct bitcoins te verdienen zonder ook maar iets uit te voeren is cloud mining. Hiermee maak je gebruik van een bitcoin miner in de cloud. Je kiest zelf het soort bitcoin miner uit en deze wordt voor jouw op een bepaalde locatie geïnstalleerd. Het onderhoud en de stroomrekening wordt allemaal voor je geregeld. Je betaalt eenmalig een bedrag om de bitcoin miner aan te schaffen en de rest wordt voor je geregeld. Binnen 12 uur is je account vaak al actief en zie je live de bitcoins binnen komen.

Slapend rijk worden met cloud mining

Cloud mining is echt een manier van slapend rijk worden. Je hoeft alleen geld te hebben om te investeren in bitcoin miners en de rest wordt voor je geregeld. Voor je het weet beginnen de bitcoins binnen te rollen. Munten die soms al enkele honderden euro’s per stuk waard zijn. Je hebt zo jouw investering al snel terugverdiend en doordat je investering levenslang is blijf je er altijd geld aan verdienen.