Bitcoins gratis

Gratis bitcoins

Beleggen in bitcoins is rendabel

Bitcoin miner – bitcoins minen

Een bitcoin miner is de laatste jaren uitgegroeid tot een fenomeen. In eerste instantie waren de echte ICT jongens ermee bekend. Het zijn namelijk een soort super computers die ingezet kunnen worden om bitcoins te minen. Bitcoins zijn digitale munten met een eigen beurswaarde. Eén munt is de afgelopen jaren uitgegroeid tot honderden euro’s en veranderd nog dagelijks van waarde. De munten zijn zeer gewild als beleggingsobject, maar ook om echt geld mee te verdienen. Het is namelijk één van de weinige munten die je legaal kan maken dit wordt bitcoins minen genoemd.

Zelf je eigen bitcoins minen

Met een bitcoin miner kan je als je deze goed instelt samenwerken in een zogenaamde poule met andere bitcoin miners. Iedere computer draagt een steentje bij en samen probeer je zogenaamde codeblokken te kraken. Hiervoor dienen de computers in de poule 24/7 aan te staan. Iedere seconde dat de computer aanstaat kan je helpen om een blok te kraken. Als een blok gekraakt wordt dan levert dit 25 bitcoins op. Deze worden verdeeld aan de hand van jouw aandeel in de poule. Sommige miners verdienen één a twee bitcoins per maand en sommige verdienen er één per jaar afhankelijk van jouw aandeel.

Beleggen in bitcoins is rendabel

Doordat spaargeld steeds verder daalt is het slim om te investeren in bitcoin miners. Je kan zo je geld binnen één jaar terugverdienen en een hoog rendement halen. Het rendement ligt soms tientallen procenten hoger dan bij een spaarrekening. Als de waarde van de bitcoins verder stijgt dan stijgt ook jouw vermogen. Heb je geen ICT kennis of zin om je echt te verdiepen in bitcoin miners? Kies dan voor Cloud Mining waarbij je digitaal de computers koopt en alles voor je in de cloud geïnstalleerd wordt. Je hoeft nu alleen nog maar te kijken hoe het geld binnenrolt. Handig voor iedereen die bitcoins puur als een belegging ziet en niets meer of minder. Je hoeft je zo niet te verdiepen in alle kennis die er bestaat over bitcoins. Het enige wat je hoeft te doen is een bitcoin miner in de cloud kopen en geld verdienen.