Bitcoins gratis

Gratis bitcoins

Bitcoinminershop.nl

Bitcoinminershop.nl

Bitcoinminers zijn populairder dan ooit. Het is een nieuwe manier geworden om geld te verdienen zonder er veel tijd aan te besteden. Maar wat is nu eigenlijk bitcoins minen? Het is een methode waarbij je gebruik maakt van een soort super computer. Deze computers worden bitcoin miners genoemd. De computers zijn gewoon online te bestellen in de shop en vervolgens kan je ze thuis aansluiten. Je sluit ze aan op het netwerk en een speciale poule. In deze poule probeer je om samen met andere teamgenoten bitcoins te minen. Iedere munt is afhankelijk van de koers een paar honderd euro waard. Als een code door samen te werken met andere computers gekraakt wordt dan levert dit 25 bitcoins op. Deze worden na ratio onder de verschillende computers verdeeld. Afhankelijk van de kracht van je bitcoin miner verdien je tussen de 1 bitcoin per jaar of per maand. Je kan natuurlijk nog veel meer bitcoin miners aansluite om dit bedrag te verhogen.

Stroomverbruik en onderhoud

Het enige wat je met bitcoin miners dus hoeft te doen is er één online bestellen en deze aansluiten op het netwerk. Voor de rest hoef je de computer alleen maar 24 uur aan te laten staan en de bitcoins rollen vanzelf binnen. Het is een slimme manier om geld te investeren en dit dubbel zo snel terug te verdienen. Het gaat nog een stuk sneller dan een spaarrekening en je rendement is dus altijd hoog. Het enige waar je nog wel rekening mee moet houden is onderhoud en het stroomverbruik van de computer. Een bitcoin miner verbruikt al snel veel stroom en deze kosten moet je van je winst afhalen.

Cloud mining voor bitcoins minen zonder gedoe

Je kan ook eventueel overwegen om te kiezen voor cloud mining. Hierbij koop je online een bitcoin miner die ergens anders voor je wordt aangesloten en onderhouden. Je betaalt hierbij alleen voor de miner en een klein onderhoudscontract. Het onderhoud wordt van je winst afgetrokken zodat je nooit iets hoeft te betalen en je alleen maar geld kan verdienen. Het is een slimme manier voor als je meer rendement wil maken zonder gedoe om een bitcoin miner te onderhouden en een deel van de stroomrekening te betalen.