Bitcoins gratis

Gratis bitcoins

Cloud mining maakt bitcoins minen weer rendabel

Cloud mining maakt bitcoins minen weer rendabel

Een nieuwe methode om bitcoins te minen is door te kiezen voor cloud mining. Het is een methode waarbij je alleen de investeringskosten van je bitcoin miner betaald. Een bedrijf zorgt er vervolgens voor dat de bitcoin miner op het net wordt aangesloten en de stroomrekening betaald wordt. Je behaald dus veel sneller een mooi rendement en je investering is levenslang geldig. Het enige dat je betaald is een provisie over de bitcoins die je verdient. Maar doordat je geen stroomkosten betaald blijft het cloud mining veel rendabeler dan zelf bitcoin miners te kopen en te onderhouden.

Cloud mining is in opkomst

Steeds meer bedrijven beginnen dan ook met cloud mining om het bitocin minen rendabel te houden. Sinds kort is het ook in Nederland mogelijk om je eigen bitcoin miner account op te zetten zonder een miner in huis te halen. Je kan zo profiteren van een optimaal rendement met bitcoins minen.

Bitcoin miners – cloud mining

Bitcoins minen is de laatste jaren enorm populair geworden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van zogenaamde bitcoin miners. Dit zijn een soort super computers die in speciale poules samenwerken om bitcoins op te graven. Het resultaat is soms een paar bitcoins per jaar. Maar wat is hier het nut van? Bitcoins zijn munten die een paar honderd euro per stuk waard zijn. Je hoeft hiervoor niets te doen behalve een bitcoin miner installeren en aan het werk zetten. Het is dus een eenvoudige manier van geld verdienen.

Stroomkosten en investeringskosten

Natuurlijk wordt je niet eenvoudig rijk van bitcoin miners. Je moet er rekening mee houden dat het gerust een jaar duurt voordat je echt winst gaat maken. Zo moet je eerst investeren in zo’n super computer die al snel een paar honderd euro kost. Deze computer moet 24/7 aanstaan en dit kost uiteraard stroom. De stroomkosten kunnen soms hoog oplopen want door de computerkracht die nodig is verbruikt de computer al snel veel stroom. Soms vragen we ons dan ook af vooral als de waarde van bitcoins daalt of de investering nog wel de moeite waard is.