Bitcoins gratis

Gratis bitcoins

Redenen om te investeren in Bitcoins in 2018

Bitcoins, je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord de laatste tijd. Deze digitale valuta is de laatste jaren enorm in waarde gestegen en heeft veel mensen miljonair gemaakt. Maar is het nu nog interessant om te investeren in Bitcoins? Wij geven je 3 redenen om in 2018 nog Bitcoins te kopen.

bitcoin

1.Totale Bitcoin-aanbod is beperkt

Het totaal aan Bitcoin is beperkt tot 21 miljoen munten. Wat betekent als de vraag blijft stijgen, de waarde vanzelfsprekend ook zal blijven stijgen. Fiat-valuta, de traditionele valuta, kan door de overheid bijgedrukt worden wat leidt tot inflatie.

2.Wereldwijd meer vraag naar Bitcoin

Wereldwijd is er nog steeds een grote stijging te zien in het kopen van Bitcoin, vooral in Japan, China en de VS is deze stijging goed te zien. Ook in landen met een minder stabiele economie neemt de acceptatie van Bitcoin toe. Mensen zijn in deze landen zijn op zoek naar alternatieven voor hun dalende nationale valuta, waarin Bitcoin natuurlijk de perfecte uitkomst is.

3.Acceptatie als betaalmiddel

Steeds vaker wordt Bitcoin geaccepteerd als betaalmiddel. Dit zal ervoor zorgen dat de prijs omhoog geduwd wordt. In landen als Japan is Bitcoin zelfs al officieel een betaalmethode. Ook traditionele handelsplatformen overwegen om Bitcoin te accepteren.

Investeren in Bitcoins, hoe?

De makkelijkste manier om te profiteren van de stijgende Bitcoin is om deze te kopen. Tegenwoordig zijn Bitcoins gemakkelijk te kopen via diverse websites, waar ook betaling met creditcard en iDeal steeds vaker mogelijk is. Dit maakt het kopen van bitcoins gemakkelijker en toegangbaar voor iedereen. Bitcoins kopen met je creditcard of via iDeal? Lees hier hoe je dat het makkelijkst kan doen.

 

Ook het minen van Bitcoins kan erg interessant zijn. Op Miners.nl vind je een ruim assortiment aan zogenoemde Bitcoin Miners. Door een miner aan te schaffen kan je vandaag nog beginnen met het verdienen van geld. Deze apparaten berekenen ingewikkelde rekensommen en verdienen op deze manier simpel gezegd Bitcoin voor je. Wil je weten hoe dit precies werkt? Of wil je een Bitcoin Miner bestellen? Dat kan in de webshop van Miners.nl. Zij hebben een ruim assortiment aan topkwaliteit miners die bekend staan om de snelheid van het minen.